Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

Sin categoría  

Guedes li ha demanat a Mendes tornar al València

Per Alex Alfaro · 15 Gener, 2023

El mercat del València s’ha accelerat en els últims dies i la setmana que ve tot apunta a començaran a tancar-se els primers moviments d’entrades, però també d’eixides. El València busca, encara que ja hagen passat 15 dies de mercat, com a mínim un futbolista de banda i una posició de “6” per a suplir la lesió de Nico que ha deixat molt minvat el mig del camp.

No obstant això, en el mercat s’ha donat una situació que pocs podien pensar que hi havia opcions que isquera cap avant o que simplement es posara damunt de la taula després que marxara a Anglaterra el mes d’agost, amb declaracions del seu pare menyspreant al València unes setmanes arrere inclòs.

Segons ha informat el periodista Héctor Gómez, encara que és complicat que es puga dur a terme, Gonçalo Guedes li ha demanat al seu agent, Jorge Mendes, tornar al València. I és un tema que el València ja coneix i està damunt de la taula, encara que el context que embolica a l’operació no ho fa gens senzill.

Guedes no ha caigut de peu a Anglaterra i sense anar més lluny, Julen Lopetegui (entrenador del Wolverhampton) ho ha deixat fora de la convocatòria per decisió tècnica i deixant oberta la porta a una possible eixida en el mercat. Així ho ha demostrat el mateix entrenador en la roda de premsa del partit que ha guanyat el Wolverhampton Wanderers al West Ham United per 1-0. “Va ser una decisió tècnica. És el nostre jugador, però tot pot passar”, va dir l’entrenador basc que en el seu moment va estar obert al fet que el portugués arribara al Sevilla FC durant l’estiu passat, ja que Monchi, director general esportiu sevillista, sempre ha mostrat la seua predilecció per un Gonçalo Guedes al qual no va poder comprar pel seu alt cost