ACTUALITAT  

Guedes: “La celebració del gol és una cosa dels meus amics”

Per Blanquinegres · 05 Març, 2021

El jugador que li ha donat la victòria al València CF davant el Villarreal, Gonçalo Guedes, ha comparegut davant els micròfons de Movistar+Liga una vegada finalitzat el partit.

“Hem fet un gran partit. Hem controlat el partit i hem sofrit un gol per un penal que el VAR ho marca. La reacció no va ser molt bona i en la segona part hem entrat millor i al final hem tingut l’oportunitat de fer el gol i ixa confiança ha fet que ho aprofitem de la millor manera”

“Des de la banqueta estava lluny i no puc parlar si és penal o no. Hem de jugar bé i si som millors que l’altre equip anem a guanyar”

“Em dona molta confiança el gol. Hem de saber respectar a l’entrenador i quan tinguem l’oportunitat donar el màxim. La victòria de hui ens dona una màxima confiança sabent que tenim més ganes de guanyar”

“La celebració del gol és una cosa dels meus amics. Va dedicat a ells, ja que bromegen amb mi i era una manera de dir-los que també faig gols”

“Si jugue estaré millor i aportaré el màxim al club. El que passe fora no m’interessa molt i sols escolte a la meua família, als meus amics i a l’entrenador”