La millor informació del ValènciaCF en valencià

Guedes ja es troba en les instal·lacions del Wolverhampton
,

Guedes ja es troba en les instal·lacions del Wolverhampton

COMPARTIR

Gonçalo ha passat hui el reconeixement mèdic pertinent i prompte serà oficial la seua incorporació al club anglés. A la Premier hi ha equips molt potents, però els Wolves estan aconseguint formar un equip que hauria de lluitar per entrar en Europa, tot i que la rivalitat és màxima.

L’eixida del portugués és una realitat que no sorprén a ningú. Des del principi del mercat, la cúpula del València que anava a ser necessari i era impensable un escenari sense una venda important abans de l’1 setembre. No obstant això, les ofertes no arribava el calendari estava a ser l’enemic del club.

Segons han transmés fonts oficials del club, entre fixos i variables l’operació podria arribar, de manera senzilla, als 40 milions. No obstant això, el club no vol que això ocórrega de cap manera, ja que hauria d’abonar un 20% al PSG.

Tal com ha informat el periodista Héctor Gómez, durant els últims dies havien arribat oferiments de la Roma, el Newcastle i fins i tot el Sevilla, encara que cap arribava a la *orquilla per la qual el València estava disposat a desfer-se dels serveis del futbolista portugués.

Primer vídeo de Guedes a Anglaterra

Guedes ja es troba a Anglaterra i ha sigut gravat realitzant el vídeo per al seu anunci oficial com a jugador del Wolverhampton. Durant les pròximes hores es farà oficial i el nom de Guedes deixarà d’estar vinculat amb el València.