ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Guedes, Gayà, Diakhaby, Kondogbia i Correia, en el punt de mira del Wolves

Per Josep Prats · 20 Agost, 2020

Jorge Mendes té negocis amb clubs arreu de tot el món. El Wolverhampton és un d’ells, ja que té molts jugadors allí i el seu entrenador és Nuno Espírito Santo.

Segons publiquen al diari Express, el conjunt anglés estaria interessat en cinc futbolistes del VCF, on hi ha dos de gran pes en l’equip, Gayà i Guedes.

A més, eixa llista de cinc la completarien Diakhaby, Correia i Kondogbia. El tècnic portugués té el desig de tindre’ls al seu equip. Com no, Jorge Mendes portaria les operacions endavant.

El conjunt valencianista necessita vendre i tant Diakhaby com Correia, estan a la llista de transferibles.

Les operacions de José Luís Gayà i Guedes estan més difícils. Al lateral de Pedreguer se li ha donat un paper important dins del vestidor i s’ha convertit en el nou capità del VCF després de l’eixida de Parejo. A més, el portugués tindrà un paper important en el nou VCF de Javi Gracia.

Pel que fa a Diakhaby, va tindre ofertes l’estiu passat per a eixir del VCF per 40 milions. Era una aposta forta de Marcelino al seu equip, però amb l’arribada de Celades i les seues errades als partits fan que el conjunt valencianista es replanteje el seu futur.

Kondogbia és un dels jugadors amb salaris més alt de l’equip. Per tant, l’entitat blanc-i-negra tractarà de buscar-li una eixida per a oxigenar l’economia del club.

Correia va arribar l’estiu passat de la mà de Mendes i per 12 milions d’euros. Es podria dir que és un dels fitxatges més erronis del VCF en els últims temps i se li buscarà eixida este mercat estival.