ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Guedes està en venda

Per Blanquinegres · 11 Agost, 2021

Gonçalo Guedes continua estant en el mercat. Des del primer dia el València CF és conscient que ha de vendre per una quantitat considerada i tant ell com Diakhaby i Cillessen eren els triats per a eixir. Segons informa Héctor Gómez en Golsmedia, Jorge Mendes continua treballant en l’eixida del portugués.

El València CF, això sí, seguirà amb la seua línia de no regalar a cap futbolista. Per Guedes ja hi ha hagut diversos interessos. Clubs com Sevilla FC o Vila-real CF han tocat a la porta del portugués, però des del principi el València CF ha demanat, com a mínim per a començar a negociar, 25 milions pel portugués.

El club de Mestalla esperava molt més moviment en el mercat, el qual està literalment paralitzat a Espanya a costa de l’acord amb el fons d’inversió CVC, però la crisi econòmica derivada de la pandèmia ha fet molt de mal als equips. Ni tan sols a Anglaterra o Itàlia han intentat moure fitxa per l’internacional, per la qual cosa la seua eixida, a aquestes hores, és molt complicada.

La voluntat del jugador era eixir sí o sí aquest estiu. De fet, és el missatge que encara continua manant: “m’estic quedant perquè no tinc ofertes”. El futbolista està treballant des del primer dia i mai ha passat pel seu cap l’opció de declarar-se en rebel·lia. En pretemporada ha jugat, ha marcat i ha estat a un nivell digne, cosa que no es veia des de feia bastant temps, ja que Guedes sol acabar millor les temporades que com les comença.

Sembla que Bordalás té preparat al portugués des de l’inici, i per al tècnic alacantí és una peça clau de la qual no es vol desprendre per res del món. El mercat dictarà sentència però, ara com ara, titular el divendres.