Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Guedes entrena amb la resta del grup

Per Pablo Marquez · 15 Abril, 2021

El València ha eixit al camp d’entrenament de la Ciutat Esportiva de Paterna per a preparar el complicat partit del pròxim diumenge. L’equip de Javi Gracia intentarà sumar tres punts davant el Reial Betis a l’estadi Benito Villamarín. El club ha entrenat hui i té programades dos sessions més per a treballar els aspectes que Javi Gracia considera importants per a fer un gran partit.

Gonçalo Guedes vol arribar al Villamarín

En primer lloc, l’entrenament ha començat amb una bona notícia. Segons ha informat Onda Deportiva València, el futbolista portugués s’ha recuperat de les seues molèsties i ha entrenat amb la resta del grup. La intenció del jugador és continuar amb la seua bona dinàmica i poder ser titular el pròxim diumenge.

No obstant això, eixa decisió haurà de ser de Javi Gracia. L’entrenador navarrés també haurà de buscar un substitut per a Maxi Gómez, el qual ha sigut sancionat amb dos partits. Jugadors com Gameiro, Cutrone, Kang In Lee o Manu Vallejo esperen la seua oportunitat per a estos dos partits.

Cillessen continua entrenant en solitari

D’altra banda, Jasper Cillessen continua treballant en solitari. El porter holandés vol retallar el temps de recuperació i participar amb els seus companys abans de l’esperat. Per a aconseguir això, Cillessen està treballant com mai i quedant-se més temps que la resta de la plantilla. El porter holandés sap que recuperarà la titularitat quan estiga al 100% físicament. Per esta raó, Jasper Cillessen vol tornar tan prompte com siga possible.