ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Guedes entrena amb el grup

Per Pablo Marquez · 11 Septembre, 2020

El problema de les lesions ha començat abans de l’esperat per al València CF. L’equip de la Capital del Túria té una plantilla curta, perquè s’han venut cinc jugadors i no ha arribat cap. Per això, quan més d’un jugador cau lesionat, salten totes les alarmes.

La bona notícia del dia l’ha protagonitzat el migcampista portugués Gonçalo Guedes. El jugador va regressar de l’atur de seleccions amb molèsties i se’n va anar a una clínica de València per a realitzar-se les proves mèdiques corresponents.

Tot fa indicar que el futbolista no té cap lesió i Javi Gracia podrà comptar amb ell per al partit davant el Llevant del pròxim diumenge. Tant el club com l’afició esperen la millor versió de Guedes.

LA TEMPORADA DE GUEDES

El migcampista portugués és conscient que ha de fer un pas endavant i ser el jugador decisiu, pel qual el València va pagar cinquanta milions d’euros. És el fixatge més car de la història del club i ell sap que ha d’augmentar el seu nivell.

La seua versatilitat li permeten jugar en banda esquerra i de davanter. Pel que s’ha pogut apreciar en els amistosos, Javi Gracia prefereix a Guedes escorat en una banda per a poder regatejar i disparar cap a dins.

Si el tècnic ho considera oportú, Guedes serà titular el diumenge davant el Llevant. L’equip sap que no es pot perdre en el primer partit de lliga i volen fer un bon inici per a lluitar per objectius ambiciosos.