Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Guedes confirma que vol tornar a València

Per Alex Alfaro · 12 Juny, 2023

Guedes ha confirmat que vol tornar a València. És innegociable que els millors anys del portugués els va passar a València i anhela tornar a eixe  fantàstic nivell de manera que va demostrar en el primer any amb Marcelino García Toral arribant a obligar a Peter Lim a realitzar el fitxatge més car de la història del València.

El representat per Jorge Mendes juga actualment en el Benfica després d’una primera part horrible a Anglaterra amb la camiseta del Wolverhampton. Després que l’agent portugués aconseguira moure els fils a l’estiu perquè ho compraren per 28 milions d’euros, l’aposta no li va eixir res bé a l’equip anglés.

No obstant això, amb el Benfica tampoc ha acabat de despuntar. 405 minuts en 18 partits, no ha arribat a ser titular en cap moment. Després d’una lesió en el genoll el mes de març, no va tornar a jugar cap partit d’inici.

Tal com ha informat el programa Sin Ataduras, Guedes ha estat a València en les últimes setmanes de vacances. Aprofitant el seu pas per la capital del Túria, ha tornat a gaudir dels locals nocturns i a diversos amos d’eixos establiments els ha comentat que li agradaria tornar a jugar a València i no tornar a Anglaterra.

TOT el mercat de fitxatges en el teu whatsapp

Vols conéixer de manera instantània tots els moviments del mercat de fitxatges? Blanquinegres t’ho posa fàcil. Envia un whatsapp al nostre telèfon (644 06 08 88) i t’enviarem totes les novetats importants del mercat de fitxatges del València.