La millor informació del ValènciaCF en valencià

Guardado molt a prop del PSV holandés
,

Guardado molt a prop del PSV holandés

El migcampista mexicà ha declarat al seu país que no descarta una eixida cap al club de la capital de Lisboa.
COMPARTIR

El migcampista mexicà havia declarat al seu país que no descartava una eixida del València cap a altra lliga. Després d’unes paraules on pareixia que l’opció Benfica no es descartava, a primeres hores de la nit, la cessió a Holanda pareix ara la més probable.

A colps de fitxatges, Andrés Guardado esta veient com el seu lloc al València és cada volta més car de recuperar. La cada vegada, més probable, arribada d’Enzo Pérez a Mestalla faria augmentar en 11 els efectius al centre del cap blanquinegre, sempre i quan no arribara altre efectius per ocupar eixa posició, per tant l’internacional mexicà no veuria en mals ulls fer les maletes i anar-se de València.

Fa un dies s’obria la possibilitat de que Guardado formarà part de l’operació per Enzo Pérez, com eina per tal de desbloquejar la transacció. Ara en declaracions a Televisa Deportes (TDN), el jugador ha deixat clar que ell jugarà “on em vullguen.” A mes diu estar “content a València, però que el mercat de traspassos acaba en 2 setmanes.” Guardado a mes diu que en el cas de que eixirà no tindrà cap reparo “siga l’equip que siga”. Durant este declaracions, el mexicà va respondre a preguntes al voltant del conjunt lisboeta, però en cap moment va mencionar el nom del club de les àguiles.

Però malgrat eixa opció, el jugador a valorat altres ofertes que presentava damunt de la taula, i així s’ha valorat la via holandesa. Sembla que el PSV Eindhoven esta molt a prop de tancar la cessió amb el València per a aquesta temporada. D’esta manera, Guardado tornarà a dir adéu, després de la seua aventura a la Bundesliga, la passada mitja temporada, des de gener amb el Bayer Leverkusen.