+  PRIMER EQUIP  

Guardado molt a prop del PSV holandés

Per Blanquinegres · 23 Agost, 2014

El migcampista mexicà havia declarat al seu país que no descartava una eixida del València cap a altra lliga. Després d’unes paraules on pareixia que l’opció Benfica no es descartava, a primeres hores de la nit, la cessió a Holanda pareix ara la més probable.

A colps de fitxatges, Andrés Guardado esta veient com el seu lloc al València és cada volta més car de recuperar. La cada vegada, més probable, arribada d’Enzo Pérez a Mestalla faria augmentar en 11 els efectius al centre del cap blanquinegre, sempre i quan no arribara altre efectius per ocupar eixa posició, per tant l’internacional mexicà no veuria en mals ulls fer les maletes i anar-se de València.

Fa un dies s’obria la possibilitat de que Guardado formarà part de l’operació per Enzo Pérez, com eina per tal de desbloquejar la transacció. Ara en declaracions a Televisa Deportes (TDN), el jugador ha deixat clar que ell jugarà “on em vullguen.” A mes diu estar “content a València, però que el mercat de traspassos acaba en 2 setmanes.” Guardado a mes diu que en el cas de que eixirà no tindrà cap reparo “siga l’equip que siga”. Durant este declaracions, el mexicà va respondre a preguntes al voltant del conjunt lisboeta, però en cap moment va mencionar el nom del club de les àguiles.

Però malgrat eixa opció, el jugador a valorat altres ofertes que presentava damunt de la taula, i així s’ha valorat la via holandesa. Sembla que el PSV Eindhoven esta molt a prop de tancar la cessió amb el València per a aquesta temporada. D’esta manera, Guardado tornarà a dir adéu, després de la seua aventura a la Bundesliga, la passada mitja temporada, des de gener amb el Bayer Leverkusen.