ACADÈMIA GLOVAL  ACTUALITAT  

Grans equips europeus segueixen de prop a Yarek Gasiorowski

Per Alejandro Fernandez · 20 Abril, 2023

El València està deixant escapar diversos futbolistes de l’acadèmia perquè no ofereix una oferta de renovació interessant de cara al jugador. Grans equips com Reial Madrid i Atlètic de Madrid estan apostant per aquests jugadors del filial i el club té una gran acumulació de centrals en les seues equips filials.

Un dels futbolistes que ha rebut ofertes de grans equips europeus i que el seu futur pot estar lluny de Mestalla és Yarek Gasiorowski. El València va rebutjar a l’hivern una oferta de 5 milions d’euros per ell del Red Bull Salzburg, està renovat fins a 2025, però en qualsevol moment pot arribar una oferta que no puga rebutjar i vista l’economia del club valencianista, la seua eixida pot arribar en aquest pròxim mercat.

Yarek és un habitual en les convocatòries de la Selecció Espanyola Sub-19 i aquest pròxim mes de juliol disputarà l’Europeu Sub-19. El futbolista jugarà a Malta aquest gran torneig, després de ser indiscutible per al seleccionador en la ronda classificatòria, en la qual va ser titular en els tres partits. Els rivals seran Islàndia, Grècia i Noruega.

No ha tingut grans oportunitats amb el València Mestalla. Amb l’equip de Miguel Ángel Angulo ha jugat dos partits amb el filial en la quarta divisió, Yarek Gasiorowski té més protagonisme en el Juvenil A.

El Red Bull Salzburg no és l’únic equip que ha mostrat interés a fer-se amb els serveis del valencianista, el Borussia Dortmund, la Juventus de Turín també estan darrere d’ell i segueixen els seus passos. 

En el club de moment estan tranquils perquè consideren que tenen lligades a les seues perles, però jugadors com Carlos Rodríguez, Quique Ribes, Marco Company i Romeo Hueso posaran rumb a la capital espanyola per a entrar en les files del Reial Madrid i Atlètic de Madrid.


Hola