Gran victòria d’un València que resisteix i s’emporta un valuós botí del Reale Arena

Per Jorge Olmos · 29 Septembre, 2020

El València visitava el Reale Arena per a enfrontar-se a la Reial Societat en el partit corresponent a la quarta jornada del campionat lliguer després de no poder guanyar a la SD Huesca a Mestalla. Per al duel i amb la falta de reforços, Gracia alineava un onze de circumstàncies amb la presència de jugadors joves com Àlex Blanco, Yunus, Guillamón o Correia.

El partit va arrancar, a diferència de la jornada anterior, amb bona actitud d’un València que va efectuar una bona pressió en camp contrari i va plantejar el partit de tu a tu a la Reial Societat, un equip superior en qualitat avui en dia. Així, el conjunt de Gracia va disposar de les millors ocasions del primer temps.

Tot i no ser claríssimes, Remiro va haver d’actuar diverses vegades. Primer Kangin en un llançament escorat i després Wass amb un gran xut llunyà provaren al porter basc, que va respondre bé en les dos ocasions. Però l’acció més clara va vindre per banda esquerra quan Gayá va guanyar la línia de fons i el tir de Kangin fou rebutjat per la defensa local.

Amb empat a zero es va aplegar al descans. Després del pas pels vestidors, la Reial Societat va fer un pas endavant i va arraconar el València a la seua àrea exigint a Jaume. El porter valencià va tornar a brillar i va haver d’intervindre tres voltes en apenes un quart d’hora de segon temps.

Els minuts transcorrien i la situació no millorava per als de Gracia, que no passaven de mig camp i tenien problemes seriosos per a enllaçar dos passes seguits. Tan sols la falta d’encert i Jaume van evitar que s’avançara la Reial Societat.

Però una vegada més, es va demostrar que el futbol no té lògica i en la primera aproximació del València, Gayá va habilitar Maxi Gómez i l’uruguaià va inaugurar el marcador. 0-1 en el primer remat valencianista al segon temps.

Després del gol, el València es va dedicar a resistir i protegir el valuós botí que estava obtenint a un camp dificilíssim. I a les acaballes del partit, va empatar la Reial Societat però el gol va ser anul·lat per mans mitjançant Var. Finalment, va resistir i ho va aconseguir amb una defensa sòlida i un porter inspirat. Victòria i 3 punts valuosíssims que volaren a Mestalla en un gran exercici de resistència dels de Gracia.