ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gran cabreig de Baraja en el postpartit

Per Alex Alfaro · 09 Desembre, 2023

S’ha sigut just arbitralment parlant?

Preferisc no dir res. Hi ha coses que no puc entendre i preferisc callar-me.

Són quatre partits sense aconseguir la victòria, nota ansietat en els jugadors?

Sincerament no. Crec que estem competint amb les armes que tenim. Sabem la dificultat de la competició i del partit de hui. Sabem que hi ha ratxes que seran bones i roïness. Hem d’estar preparats. Em dona la sensació que tant a Girona com hui no hem estat a la mercè del rival, perquè quan hem estat amb 10 no hem tingut sensació d’aclaparament. Però l’equip necessita guanyar, clar, com tots.

Se li nota més cabrejat de l’habitual?

Estic cabrejat perquè necessitem entendre que quan fem un treball de 87′ i et quedes amb 10… Podem posar excuses de l’àrbitre, val, perquè la primera groga és qüestionable. Però la segona no pots donar l’oportunitat que t’expulsen, perquè ho parlem al descans. Però em cabreja que després d’alçar-nos, perdem en eixa acció. I després he de parlar amb Guerra, perquè si ha dit alguna cosa no té justificació. S’equivoca Javi si li ha dit alguna cosa, perquè en aquests partits l’important és no eixir-te del partit.

Li ha costat més tindre la pilota hui i en quina ha sigut millor el Getafe?

En l’acció del gol. Qualsevol equip que vinga ací tampoc té la pilota, perquè el Getafe pressiona i és difícil tindre-li la pilota i generar-li ocasions, però també a nosaltres. Crec que no hi ha hagut quasi ocasions. Jugar amb 10 ens ha condicionat, però l’acció del gol no podem repetir-la, és una assignatura pendent que ens està costant caríssim.

Sorprén ho dubta que ha sigut amb Javi Guerra, però no sé si considera que l’expulsió que marca el partit és la segona groga de Paulista…

Sí. Ho he dit. L’acció de la segona no es pot fer tenint una groga. Ací s’ha equivocat. En quin moment no soc crític amb ell? El que sí que dic és que la primera groga és qüestionable, perquè a mi me l’ha ensenyada simplement per preguntar-li per què. Ara perdem dos jugadors per al pròxim partit.

Considera que només deixa els punts per eixa acció d’un centre lateral?

No sé, jo no he vist a un Getafe que ens haja fet set o huit ocasions. Amb el 4-4-1 crec que hem defensat bé. Però en eixa acció cal fixar les marques, perquè aquests punts tenen molt valor i com els perdem fa molta ràbia. Jo he vist un partit molt tancat, en el qual encara estant amb deu hem competit. Si et sembla diferent, és la teua opinió. Jo done la meua valoració com a entrenador.

Què li està passant a l’equip en les últimes jornades que li està costant més arribar al final dels partits?

És el campionat. Hi ha moments en els quals ixen les coses bé i altres que no. Valoracions podem fer moltes. Vam haver de fer un canvi després de l’expulsió, però jo veia a la resta bé, perquè això no feia canvis. És la meua valoració. Hi ha coses que hem de millorar i altres que són part d’una temporada.