ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gracia continua insistint amb el central i el migcampista

Per Josep Prats · 07 Septembre, 2020

A menys d’una setmana perquè arranque la competició lliguera, el VCF continua sense tindre incorporacions. Les eixides han deixat un gran buit a l’equip, i encara no hi ha recanvis. Per això, Javi Gracia continua demanant fitxatges, almenys, un per línia de joc. Segons apunten a Deportes Cope Valencia, el VCF continua necessitant vendre perquè puguen arribar nous jugadors.

El tècnic pamplonés ha destacat dos demarcacions per damunt de la resta. Un central i un migcampista. Els noms que sonen amb més força per a reforçar ixes demarcacions són: Germán Pezzella i Ettiene Capoué.

A més, Javi Gracia també volia reforçar el carril dret, perquè després de la lesió, Piccini no té bones sensacions i Thierry Correia no té nivell per a ser titular al VCF. El conjunt de Mestalla ja hi hauria contacta amb Zappacosta, lateral del Chelsea, però l’alt sou de l’italià ha deixat un poc apartada l’opció. A la davantera, el màxim accionista ha donat el vist bo a Mayoral però segons apunta la mateixa emissora, els agents del madrileny estan negociant també amb un equip italià.

A les eixides, el conjunt valencianista continua buscant-li equip a Cillessen. A més, es busca destí per a Gameiro, Sobrino i Mangala.