Gracia calca a Nuno en l’arrancada de la temporada

Per Josep Prats · 30 Septembre, 2020

Després de la victòria d’ahir a Anoeta, el VCF s’ha col·locat amb set punts en les primeres quatre jornades. Malgrat la quantitat d’eixides i la no arribada de cap incorporació, l’equip entrenat per Javi Gracia ha aconseguit dos victòries, un empat i una derrota en els primers quatre partits.

Per a trobar un registre tan bo hauríem d’anar a la temporada 2014-2015, on Nuno va aconseguir 10 punts en les primeres quatre jornades. A més, eixe any, el VCF va batre el rècord de punts en tota la seua història.

Des d’eixa temporada, el VCF ha sumat sis punts en dos ocasions (15-16 i 17-18), va aconseguir quatre la passada temporada, tres en la 18-19 i zero a la 16-17.

A més, els set gols que porten a hores d’ara no es registraven des de la primera temporada de Nuno al conjunt de Mestalla. En eixe cas, foren 10.