ACTUALITAT  FITXATGES  

El València busca reforçar l’equip amb Gonzalo Plata

Per Mauro Pérez · 31 Maig, 2024

El València CF va finalitzar nové esta temporada i a les portes de tornar a jugar una competició europea. Ara, l’equip s’enfronta al desafiament de millorar el seu acompliment per a la pròxima temporada, sota la direcció de l’entrenador Rubén Baraja, amb qui s’estan negociant els termes per a ampliar el seu contracte. Baraja ha deixat clara la seua exigència de reforçar l’equip per a millorar la classificació del pròxim any.

El club planeja invertir en àrees clau segons les indicacions de Baraja, qui ha identificat la necessitat de reforçar les posicions d’extrem, un per cada banda, i un davanter. Esta necessitat s’arrossega des del passat estiu i gener, i les incorporacions de jugadors com Yaremchuk i Peter Federico, fa indicar que no continuaran en el club valencianista, per la qual cosa el València necessita reforçar la seua davantera.

Entre els noms que sonen per a reforçar l’equip, destaca l’equatorià Gonzalo Plata.Tal i com informa Golsmedia, el València CF ha contactat formalment amb el jugador, qui actualment milita en l’Al-Sadd de Qatar. Plata, de 23 anys, és un extrem amb velocitat i desborde, capaç de jugar per les dos bandes. El seu rendiment a Qatar ha sigut excel·lent, amb 10 gols i 8 assistències, contribuint al doblet del seu equip.

El València CF està explorant la possibilitat de portar a Plata en qualitat de cedit, amb una opció de compra d’entre 8 i 10 milions d’euros. No obstant això, el jugador hauria d’acceptar una reducció salarial per a adaptar-se a les limitacions financeres del club valencianista. Plata, que ja ha mostrat el seu desig de tornar a la Lliga, podria ser una peça clau per al projecte de Baraja.

Altres clubs de LaLiga, com el Getafe, també han mostrat interés en el jugador, la qual cosa podria complicar l’operació per al València CF. El club espera resoldre la renovació de Baraja per a avançar en les negociacions i definir la seua capacitat econòmica per a escometre este fitxatges.