Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gonzalo de los Santos parla sobre el futur d’Edinson Cavani

Per Blanquinegres · 19 Gener, 2023

Gonzalo de los Santos és possiblement una de les persones que millor coneix a Cavani a la ciutat de València. Sens dubte, l’exvalencianista va ser peça clau en què l’uruguaià fitxara pel València este passat estiu i pot parlar amb total claredat sobre el que pensa l’arquer.

En una entrevista per al mitjà de comunicació Somos Mas, Gonzalo ha parlat sobre Edinson Cavani i el seu futur. El charrúa té contracte per a una temporada més i segons Gonzalo, ara mateix no hi ha un altre escenari obert que no siga el València:

“Cavani sap que té dos anys de contracte, i ha d’ajudar als més joves. Està content al València. Sabia on vènia i volia ser part de la millora del projecte. Podeu estar tots tranquils, Cavani està molt feliç a València”

La seua etapa al València

“En la meua època al València érem un grup molt compacte, jugadors i directius. Va ser una etapa gloriosa que ha deixat marcat al valencianisme”

Ciutat de València

“Cavani mai ha estat en una ciutat tan bonica com València. Ha jugat a Palermo, París, Manchester… Mai ha viscut el que està vivint ara”

Cavani i els xiquets

“Cavani sempre ha dit que si ell de xiquet li demanava fotos als jugadors, ell ha de fer el mateix, sap la il·lusió que s’assega. És molt pròxim. Tots em preguntaven que si abans del mundial Cavani no va jugar per estar bé per a la selecció. Jo ho negava, ell no es cuida mai, es cuidava per al València”