ACTUALITAT  DECLARACIONS  

Gonçalo Guedes troba a faltar al València

Per Pablo Marquez · 07 Octubre, 2022

Gonçalo Guedes va ser una de les vendes més dures de l’estiu. El davanter portugués era el futbolista més determinant de la plantilla i gràcies a ell, el València va estar prop d’arribar a objectius més importants la passada temporada. 

No obstant això, la situació econòmica del club és molt greu i eren necessàries vendes importants per a poder quadrar el Fair Play Financer. Tot i que, això significa tindre un equip menys competitiu. 

Una hora abans del trofeu taronja, eixia la noticia de la venda de Guedes. El València havia arribat a un acord amb el Wolverhampton per a vendre al davanter portugués. D’esta manera, Guedes se n’anava cap a un altre club i el València es quedava sense la seua estrela. 

Les paraules de Guedes

Ara mateix, Guedes ha parlat amb els companys de DAZN sobre la seua eixida del club che i els seus sentiments sobre eixa decisió. El portugués s’ha mostrat més sincer que mai i ha explicat la seua situació. 

Clar que trobe a faltar el València. Va ser un lloc en el qual vaig passar 5 anys, em vaig sentir molt feliç i molt ben rebut des de l’inici, la gent parlava molt bé de mi i m’ha ajudat molt. Però és així, va ser una decisió que havia de prendre, la vaig prendre i estic content”.