La millor informació del ValènciaCF en valencià

Gonçalo Guedes passarà hui el reconeixement mèdic amb els Wolves
,

Gonçalo Guedes passarà hui el reconeixement mèdic amb els Wolves

COMPARTIR

“Un equip de la Premier ha oferit una quantitat de diners per Guedes que no podíem rebutjar”. Així s’expressà Gennaro Gattuso ahir en roda de premsa sobre el futur del portugués. 75 minuts abans que començara el Trofeu Taronja, Deportes Cope Valencia assegurava que Guedes no disputaria cap minut perquè la seua eixida era imminent, i així ha sigut.

El més determinant

El València necessitava realitzar una bona venda, però passaven els dies i els tres futbolistes més importants (Guedes, Soler i Gayà) continuaven al club che. No obstant això, ha arribat un colp de realitat per a tota l’afició, que haurà d’acomiadar-se del jugador més determinant de la plantilla.

30 + 5

El seu nou destí: els Wolves. Un nou portugués per a este equip de la Premier que començà la competició perdent davant el Leeds 2-1. És un fet que el fitxatge de Gonçalo és un salt diferencial per a este club, on Jorge Mendes té molta influència. Segons Héctor Gómez, l’oferta acceptada pel València és de 30 milions més 5 en variables.

Reconeixement mèdic

Segons Sky Sports, Gonçalo passarà hui el reconeixement mèdic pertinent i prompte serà oficial la seua incorporació al club anglés. A la Premier hi ha equips molt potents, però els Wolves estan aconseguint formar un equip que hauria de lluitar per entrar en Europa, tot i que la rivalitat és màxima.