ACTUALITAT  FITXATGES  

Giuliano Simeone, objectiu de Baraja per a la davantera

Per Mauro Pérez · 04 Juny, 2024

El futur de Giuliano Simeone, fill del Cholo Simeone, es troba en l’aire. El jove davanter argentí, que acaba de finalitzar la seua cessió en l’Esportiu Alabés, ha despertat l’interés de diversos clubs de LaLiga.

Simeone ocupa una posició destacada en la llista de desitjos del tècnic Rubén Baraja, qui veu en el jugador un gran potencial per a reforçar l’atac de l’equip. L’estil de joc ràpid, agressiu i treballador del davanter s’adapta perfectament al model que Baraja vol implementar al València CF. El seu pas per l’Esportiu Alabés la passada temporada, on va marcar un gol i va donar dues assistències en 14 partits de lliga, ha deixat bones sensacions al València CF, que veu en ell un jugador amb gran potencial per a aportar frescor i agressivitat a l’atac. 

No obstant això, l’operació no serà senzilla. L’Atlètic de Madrid, propietari del jugador, exigeix el pagament íntegre del salari de Simeone, un milió d’euros anuals, i la inclusió d’una clàusula que li garantisca disputar un mínim de 15 partits.

El València CF no vol perdre l’oportunitat si es fes amb aquest prometedor talent. La competència per Simeone també és dura, ja que clubs com Girona, Betis i Sevilla també han mostrat interés en el jugador.