Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Hugo Guillamón:

Joan Marc García , 17/07/2024

Hugo Guillamón: "Juguem de memòria i continuem coneixent-nos"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Giorgi Mamardashvili anuncia que va a ser pare

Per Manel Rumbau · 08 Juliol, 2024

Tot i quedar eliminat en huitens de final contra Espanya, el de Giorgi Mamardashvili ha sigut sense dubte un dels noms més destacats de l’Eurocopa 2024. El porter del València ha meravellat Europa amb les seues espectaculars parades que li han donat una classificació històrica a Geòrgia per a una fase eliminatòria que mai havia xafat fins ara.

La seua actuació a Alemanyas, umada a la seua gran temporada al València, ha fet que molts clubs europeus es fixen en el georgià per a la seua porteria. Equips com el Newcastle o el Bayern de Munic han seguit de molt prop Mamardashvili. I és que el valor del porter valencianista ha augmentat en aquesta Eurocopa després de les seues actuacions. Ara, cal esperar per veure si Peter Lim també puja el preu per vendre a Mamardashvili, qui ja és un dels millors porters de tota Europa.

Una noticia molt important per al porter fora dels terrenys de joc

Una vegada finalitzada l’actuació de Giorgi a la Eurocopa 2024, el porter ha aprofitat les vacances que es troba gaudint abans de tornar a Paterna per tal d’anunciar en Geòrgia, i junt a la seua parella Elene Epitashvili, que va a ser pare d’una xiqueta. L’anunci, tal com es mostra al video, s’ha realitzat en una ceremònia familiar al seu pais. 

Mamardashvili té previst tornar als entrenaments del València a finals d’este mes i com a motiu de la seua participació al torneig europeu de seleccions.