ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Giorgi Mamardashvili acumula 11 partits imbatuts en LaLiga EA Sports

Per Mauro Pérez · 11 Abril, 2024

El porter georgià, Giorgi Mamardashvili, ha aconseguit una cifra destacada en la competició nacional en acumular 11 partits sense rebre gol. Aquest assoliment el col·loca per damunt de Neto Murara en termes de porteries a zero en LaLiga EA Sports, establint així el seu nom en la història de la porteria valencianista.

Les impressionants actuacions de Mamardashvili ho han convertit en un element clau per a l’equip dirigit per Rubén Baraja. Les seues destacades actuacions no sols li han valgut el rècord de més titularitats consecutives en LaLiga (68), sinó que també ha superat el seu propi rècord de porteries a zero en la competició domèstica.

El porter valencianista ha sigut reconegut pel seu destacat acompliment en ser nominat com a millor jugador Sub-23 del mes de març en LaLiga EA Sports 23-24.

Amb aquest rècord, Mamardashvili ha superat marques establides per llegendes anteriors del València CF, com Ignacio Eizaguirre, José Luis Manzanedo, Pep Balaguer i Neto Murara. La seua pròxima meta serà superar a figures emblemàtiques com Diego Alves (14), Abelardo González (16), José Manuel Ochotorena(19) i Santiago Cañizares (20), els qui han deixat una petjada inesborrable en la història del club, amb porteries a zero per al conjunt valencianista.

Aquest impressionant assoliment ressalta el talent i la dedicació de Mamardashvili, qui continua elevant el nom del València CF en l’escena futbolística nacional e internacional.