Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  ACTUALITAT  

Ferran Giner: “Hem de tindre jugadors amb fam, amb ganes de demostrar que pot jugar al VCF”

Per Blanquinegres · 13 Juny, 2016

El mític central del VCF i actual President de l’Associació d’ex jugadors del VCF, Ferran Giner ha presentat en el dia de hui una molt bona iniciativa que barreja la solidaritat amb el futbol. A la presentació d’este torneig que presentarà a ex jugadors de Màlaga com Contreras o Musampa, Elx, Athletic Club com Etxebarria i VCF amb Milla, Ivan Campos i altres sorpreses, ha parlat de l’actualitat més immediata que rodeja a l’entitat blanquinegra.

 

De Mustafi ja vaig dir que es millor jugador de lo que enguany ha demostrat i no ha pogut demostrar-ho per resultats, jugadors per causes que fan que els jugador no pugen destacar. Igual ha passat amb altres jugadors.

Al remat, hem d’aconseguir un bloc, un estructura d’equip i no trencar-la. Mustafi ha d’estar en el VCF altra cosa serà si paguen la clàusula. Ha de quedar-se perquè té possibilitats i té per davant in molt bo bon futur d’estar amb nostres i créixer, tant ell com el Club.

Sempre hem recolzat la postura de que dins del Club ha d’estar rodejat de gent que conega el Club. No enteníem de que no hi haguera un Director Esportiu. Ara mostrem el nostre màxim suporta a Suso i així ho hem transmés a la Presidenta.

No podem caure en errors del passat. No podem fitxar jugador amb grans noms, de grans equips… Estem on estem. Tenim Lliga i Copa i hem de traure jugadors que sàpiguen jugar a això. Hem de tindre jugadors que s’adapten a les circumstancies, jugadors amb la fam necessària, amb ganes de demostrar que pot jugar al VCF i que sap que pot guanyar valor ell i el València CF.

No podré jugar però no passa res. Portem molt bon equip amb Ivan Campos i Luis Milla més dos noms que no puc encara. A més el torneig té eixie punt benèfic i tractem de retornar a la gent el carinyo que temps enrere ens donava. El VCF té l’objectiu d’estar al màxim nivell amb jugador que fan poc que s’han retirat i que encara tenen el cuquet per competir.