La millor informació del ValènciaCF en valencià

Getafe, possible eixida per a Manu Vallejo
,

Getafe, possible eixida per a Manu Vallejo

COMPARTIR

728-90

El mercat dels davanters del València sembla no haver finalitzat. Després de l’arribada de Marcos André, procedent del Valladolid, el València continua tenint l’opció de Calleri damunt de la taula. Tanmateix, per a això han d’eixir abans Rubén Sobrino o Manu Vallejo. Si no ix cap dels dos, Jonathan Calleri no arribarà a Mestalla

Bordalás prefereix a Sobrino

L’entrenador del València prefereix que el davanter que es quede al València siga Rubén Sobrino. Bordalás considera que Sobrino li encaixa molt millor en el seu pla de joc, ja que el pot ajudar en la posició d’interior i és més físic que l’andalús. Manu Vallejo ja ho sap. Ha vist que no comptarà molt per a l’entrenador i es planteja una eixida per a poder jugar més minuts.

El València li deu una cessió al Getafe

Quan el València va signar a José Bordalás del Getafe, el club valencianista es va comprometre amb el club madrileny a jugar un amistós contra ells i a la cessió d’un futbolista de la seua plantilla. Segons ha informat Tribuna Deportiva, Manu Vallejo agrada a Getafe, és del gust de Michel i podria ser aquest jugador cedit que acabe en el club de la capital.

Perquè això es produïsca, el Getafe hauria de donar eixida a algun dels seus davanters. El principal candidat a abandonar el club és Hugo Duro. Una vegada s’oficialitze l’eixida del davanter del Getafe, el club madrileny podria anar per Manu Vallejo. Però no és l’únic club interessat en el davanter del València. El Cadis, equip on jugava Vallejo quan va fitxar pel València, segueix interessat en el futbolista.