ACTUALITAT  

Gerard Piqué imputat per les comissions de la Supercopa

Per Blanquinegres · 30 Maig, 2024

La jutgessa que investiga el cas Rubiales, Delia Rodrigo, ha atribuït formalment a Gerard Piqué la condició d’investigat perquè considera que hi ha indicis de delicte en l’acord per a la celebració de la Supercopa d’Espanya a l’Aràbia Saudita. Un acord pel qual l’empresa de l’exinternacional blaugrana s’embutxaca quatre milions d’euros per cada final que se celebra al país àrab.

La Federació ha defensat que Pique va arribar a un acord amb l’Aràbia Saudita perquè li pagaren eixa quantitat a canvi dels seus serveis d’intermediació i que entre ells i les empreses de Piqué no hi havia cap acord. A més van presentar un informe de compliance que avalava des del punt de vista jurídic, econòmic i dels drets humans aquest acord.

Aquest acte amb la imputació de Piqué arriba un dia després que la defensa de Tomás González Cueto, l’advocat extern de la Federació, Carlos Gómez Jara, presentara un escrit en el qual demanava el sobreseïment de la causa oberta contra ell, perquè era precisament aquest acord el que va originar l’obertura de la causa i cap de les empreses ni dels seus propietaris figuraven com investigats en la causa.