La millor informació del ValènciaCF en valencià

Gayà vol seguir, però acceptaria una “renovenda”
,

Gayà vol seguir, però acceptaria una “renovenda”

COMPARTIR

Com Peter Lim no vol invertir per a millorar la situació, l’única forma que té el València CF per a aconseguir diners és vendre futbolistes. Com el club necessita quantitats prou elevades, tot fa indicar que els jugadors que abandonaran el València seran els més importants d’esta temporada.

Guedes

En un principi, esta serà l’última temporada de Gonçalo Guedes en el club. Jorge Mendes ja és a l’espera de les directrius del València per a oferir al futbolista i aconseguir una oferta que satisfaça a totes les parts implicades. De fet, el València espera poder tancar esta operació abans del trenta de juny per a poder tancar l’exercici sense pèrdues.

Soler i Gayà

D’altra banda, els objectius també són José Gayà i Carlos Soler. Els dos capitans acaben contracte en juny de 2023 i encara no han arribat a un acord per a la seua renovació. El cas de Carlos Soler sembla més complicat. El jove migcampista agrada a diferents equips i podria ser un dels escollits per a fer caixa. S’espera un any molt complicat en València on el club haurà de fer front a diversos pagaments, mentre que l’equip continua debilitant-se i cada vegada s’allunya més d’Europa.

Les intencions del lateral

Així i tot, el lateral esquerre del club che està decidit a continuar un any més al València. La institució ha de fer tot el possible per renovar-lo, però de moment qui més s’està esforçant per a seguir és el mateix jugador i la seua agència de representació, que encara està esperant una resposta a la contraoferta que realitzaren al mes d’abril.

La “renovenda”

Enmig d’este context, segons Ser Deportivos Valencia s’ha plantejat una nova forma de renovació que periodísticament es coneix com a “renovenda”. Gayà demana cobrar 3 milions nets, un salari que el València pot afrontar, ja que és el seu màxim. També cal tenir en compte que el capità no renova des del 2018, per tant, el seu sou de 2,2 milions està desactualitzat, ja que la seua importància dins de l’equip ha augmentat considerablement.

D’esta manera, la “renovenda” que ofereix el futbolista de Pedreguer és cobrant 3 milions d’euros, però fixant un preu d’eixida raonable per a altres equips que s’interessen en ell, que estaria entre els 20 i els 25 milions d’euros.