ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Gaya valora el partit d’ahir davant el Rayo Vallecano

Per Alejandro Fernandez · 04 Abril, 2023

El capità del València, José Luís Gayà, va estar davant els micròfons de DAZN en finalitzar el partit d’ahir que va acabar en empat contra el Rayo Vallecano a Mestalla. El futbolista va valorar el partit, es va queixar de l’equip madrileny i va assenyalar quin és el camí a seguir per a aconseguir la permanència.

L’empat sap a poc

Sap a poc. L’equip s’ha entregat al màxim, ha fet mèrits per a guanyar, però com ens està passant aquestes últimes jornades, els porters sempre són els millors de l’equip rival. Això és que estem fent les coses bé. Volíem guanyar per a seguir amb la dinàmica que teníem a casa però l’equip s’ha entregat al màxim. L’hem intentat de totes les maneres i no hem pogut guanyar“.

El camí a seguir 

Clar que és el camí. S’ha notat que els últims partits a casa li estem donant continuïtat a eixa intensitat, a portar els partits on volem. Hui ells s’han posat per davant però l’equip s’ha refet. Ens emportem un punt insuficient però que ens fa eixir del descens i continuar cap avant“.

Molest amb l’excés de faltes del Rayo Vallecano

Ens posem nerviosos perquè l’equip necessita guanyar. El rival sap jugar amb això també, tots els equips es juguen molt. Això és el que ens vindrà d’ací al final de temporada”.