PRIMER EQUIP  

Gayà va donar l’esglai de la vesprada

Per Blanquinegres · 23 Octubre, 2016

Jose Luis Gayà, va ser el protagonista en la seua versió més negativa al tindré que abandonat l’encontre d’ahir per unes molèsties musculars que impedien al de Pedreguer continuar a l’encontre on finalment el conjunt blanquinegre va caure derrotat.

Amb bona part de la primera meitat, concretament minut 37, una carrera cap a les diabòliques intencions de Luis Suárez provocaven el trencament del lateral que de seguida demanava el canvi sense esperar la valoració dels servicis mèdics de camp del conjunt valencianista. Mangala era el primer en comunicar a la banqueta que tocava fer el primer canvi del partit de forma obligatòria.

A falta de les proves diagnòstiques i del pertinent comunicat oficial el jugador arrossegarà problemes musculars per a les pròximes setmanes. Una molt mala notícia per a Cesare Prandelli tenint en compte la delicada situació que viu precisament el lateral esquerre valencianista. Gayà recentment lesionat, Siqueira amb els seus provlemes al sóleo de la seua cama dreta i Lato, jugador del Mestalla que també es troba en fase de recuperació d’uns problemes que l’han tingut fora dels entrenaments del primer equip i dels partits del Mestalla al cap de setmana. Un autèntic mal de cap per a Prandelli en pro de confeccionar una línia defensiva de garanties, al menys, per al partit del proper cap de setmana a terres gallegues, a la visita a Riazor.

A més a més, segons el temps de recuperació estimat per a la patologia de Jose Luis Gayà, caldrà vore si el jugador arriba finalment per a la repesca, trascendental, que la selecció espanyola Sub21 ha de superar davant la selecció d’Àustria en la que Gayà estava cridat a acudir en busca del bitllet definitiu per a l’Eurocopa del proper estiu a Polònia.