ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gayà: “Tots els anys estic ahí com a possible venda. Eixa és la realitat”

Per Marc Santiago · 19 Maig, 2023

José Luís Gayà, capità del València CF, ha sigut entrevistat pels companys de Movistar, on ha fet una sèrie de comentaris sobre la situació de l’equip actual i on ha sigut preguntat per la seua possible eixida del club en el pròxim mercat de traspassos a causa de la mala situació econòmica del club i a la necessitat de vendre jugadors:

“Sí, tots els anys estic ahí com a possible venda. Eixa és la realitat. Tots els estius sona el meu nom. Però de moment he demostrat que soc feliç ací”

Sobre el seu objectiu de ser el jugador amb més partits en la història del club i sobre la situació esportiva actual ha comentat:

“Òbviament m’agradaria poder complir el màxim de partits ací, que ho estic fent, però la realitat es que mai sabem que passarà i jo estic pensant en el present. Ja tenim prou en aquest present, amb la situació tan complicada com per a jo estar pensant amb el que passarà. Estic molt tranquil”

El de Pedreguer porta 322 partits oficials amb el primer equip i és un dels puntals d’aquest València, sent el capità de l’equip i demostrant any darrere d’any que sent els colors com ningú, quedant-se tot i les adversitats i la dificultat de l’entorn que ha generat Meriton amb la seua mala gestió d’un club històric com el València.