+  PRIMER EQUIP  

Gayà, serà el següent en passar a signar la seua renovació

Per Blanquinegres · 28 Gener, 2015

La voluntat del VCF, és que el de Pedreguer siga el pròxim en tancar la seua prolongació contractual. Així ho va afirmar Rufete.

 

Diumenge passat, al temps de descans entre el València CF-Sevilla FC, Francisco Joaquin Pérez Rufete va parlar als micròfons de Canal+. En eixe moment va avançar la renovació de Paco Alcácer, una notícia que es va confirmar ahir a primeres hores de la vesprada. Al mateix temps, el manager general i encarregat de la secretaria tècnica va deixar caure que el proper jugador amb el qual tractar de revisar la seua vinculació amb els blanquinegres era, Josep Lluis Gayà.

El bot de protagonisme que ha donat el jove de Pedreguer ha deixat bocabadats a molt valencianistes i la seua clàusula de rescissió es molt golosa entre els equips ‘TOPS’ del vell continent, només 18 milions d’euros.

Per tant, la voluntat i intencions dels dirigents blanquinegres es oferir-li un contracte de 6-7 anys amb una clàusula antitransatlàntics del futbol europeu, pareguda a la d’Alcácer, 80-90 milions d’€, en definitiva el club tractaria de copiar la mateixa formula aplicada amb el davanter de Torrent. L’altra part de la taula de negociació, la del jugador, no posarà cap problema. El lateral vol continuar lligat a la disciplina valencianista i vol tornar la confiança mostrada l’any passat a estes alçades, acumulant més anys recorrent la banda esquerra de Mestalla i altres estadis amb la camiseta del València CF.

El VCF, a falta de noves arribades al mercat hivernal, comença a perfilar el seu planter de futur amb els que ja estan a la casa blanquinegra. Nuno i Alcácer, ja han donat el seu ‘si vull’.