ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gayà se sincera sobre la situació de l’equip a 9 dies de començar La Lliga

Per Alex Alfaro · 03 Agost, 2023

A 3 d’agost el València, un equip que va barallar fins a l’última jornada per la salvació, només ha realitzat una incorporació (Pepelu) i executat una opció de compra (Cenk). Pel camí han caigut els dos màxims golejadors del passat curs (Kluivert i Lino), a més de Nico, Ilaix, Cavani, Lato i també Yunus

El València vol fer fitxatges i arribaran fitxatges. És una veritat innegociable però a Baraja li agradaria tindre’ls ja a la Ciutat Esportiva de Paterna treballant al costat de la resta dels seus companys.

El capità del València CF, José Luis Gayà, ha atés els mitjans de comunicació després de realitzar la tradicional visita a la Real Basílica de La nostra Senyora dels Desemparats abans de començar la temporada i ha reconegut que l’equip “necessita fitxatges”

Pretemporada

“Tenim bones sensacions, però el partit importants és el de Sevilla. És important anar agafant conceptes. Tenim ganes de jugar el dissabte a Mestalla”.

Objectiu

L’objectiu és el partit de Sevilla, anar amb la mentalitat de traure els tres punts. Volem millorar partit a partit i anar creixent”.

Falten fitxatges

“És obvi que la plantilla ha de millorar bastant. Ho estem veient. Els xavals han demostrat que estan preparats; però som conscients que falten fitxatges; ho sabem tots. Esperem que per a Sevilla hi haja noves incorporacions”.