Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Gayà se sincera respecte a l’eixida de Carlos Soler al PSG

Per Alex Alfaro · 01 Novembre, 2022

Gayà ha parlat en una entrevista per al portal Sota Foot de pràcticament tots els temes que envolten al capità valencianista: l’eixida del seu amic Carlos Soler, la recent renovació, la possibilitat de ser un One Club Men i el futur que li espera al València

Què significa ser del València?

Des dels onze anys porte els colors del València CF, però vaig passar tota la meua infància a la regió, per la qual cosa la meua relació amb el club és molt més llarga que això. És difícil explicar-ho tot, però és una cosa que sents en tu mateix. Quan fas costat a un club i la vida et dona l’oportunitat de representar-lo sent futbolista i després capità, ja siga en les categories inferiors o entre els professionals, en els moments de dificultat com en els d’immensa alegria, és una experiència que tot esportista d’elit hauria de tindre. El València sempre m’ha ajudat des dels meus primers anys en el club i ací continue sent feliç. El dia que ja no em convinga, seré el primer a dir-ho. Però hui, estic satisfet com a gerent d’equip. Pense que tinc importància i pretenc usar esta responsabilitat per a col·locar al club en el lloc que es mereix. València ha de lluitar per a guanyar títols. Vaig tindre l’oportunitat de jugar dos finals i vaig guanyar un. Este club m’ho ha donat tot, espere continuar retornant-lo molt temps

 

Possibilitat de ser One club men

Francament, no em faig esta pregunta. De fet, no aniré més enllà d’este contracte. Quatre anys ja és molt de temps en el futbol. En este ambient, cal pensar sobretot en el present. Però, per descomptat, em faria molt feliç usar només esta samarreta durant tota la meua carrera.

 

Edinson Cavani

 

Realment no cal presentar a Edi. La seua experiència dins del camp, però també fora, ens ajuda molt. Va arribar a València amb molta ambició. No va marcar en les seues primeres aparicions, però això em sembla normal, havia d’agafar el ritme. Ara que té confiança, es nota, i sabem que hem d’alimentar-ho amb boles en l’àrea.

Què recordes de Dani Parejo?

Vaig aprendre molt de Parejo perquè passavem molt temps junts. Parejo em va fer entendre que amb treball dur es podia revertir una situació molt dolenta. Ha passat de ser un jugador qüestionat i xiulat pel públic a ser un ídol per a tot Mestalla. Este és el millor exemple de determinació que he vist. Conserve de Dani esta capacitat d’afrontar els problemes.

Eixida de Carlos Soler

Amb Carlos, tenim un valencianista més en el PSG per a animar-nos!  Va prendre la decisió d’anar a París. Com a company, m’haguera agradat que es quedara amb nosaltres, però este és el camí que ha triat i el secundem a com done lloc en el seu nou desafiament. És cert que de moment s’ha de conformar amb uns pocs minuts de joc, però en el seu últim partit va marcar un gol, i el veig cada vegada més còmode en el joc del seu nou equip. No ha de ser fàcil integrar-se en un equip com el PSG amb estreles que són potser les millors del món en les seues posicions. Però tot això ho sabia Carlos. El conec i puc dir que es convertirà en un jugador important per al PSG. És un futbolista jove, però amb personalitat. Té una bona anàlisi dels sistemes implementats pel seu entrenador. El seu èxit és qüestió de temps, però sobretot de molta faena.

Li vas enviar un missatge per el gol?

Sí ! Em comunique diàriament amb Carlos, és un amic.