ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gayà revela les claus de la reacció del València

Per Joan Marc García · 15 Març, 2023

El capità ha explicat aquest migdia a VCF Media quines han sigut les claus de la reacció del València des de l’arribada de Baraja. El de Pedreguer s’ha mostrat agraït amb el nou tècnic: “Per a un jugador el més important és eixir al camp i saber el que hem de fer, i això està sent possible gràcies a ell. Des de el primer dia ens va dir les coses molt clares, i eixe missatge va calar en el vestuari. Tot ho veiem igual que ell, i a partir d’ahí, és més fàcil treballar, ja que tot l’equip creu en el que ens diu”.

Gayà també ha parlat sobre la figura del Pipo com a jugador, per al lateral, Baraja “ha format junt a Albelda la millor dupla de migcentres que ha passat pel València”. A més, el capità ha afirmat que és “impressionant” tindre al Pipo com a entrenador, ja que ha crescut mirant partits del València de principi de segle.

El de Pedreguer també ha insistit en la importància de Mestalla per a treure partits endavant: “Sabíem que teníem que recuperar el factor Mestalla. Quan Mestalla ho dona tot, és molt difícil per al rival. Ho he parlat amb jugadors rivals i tots diuen que és molt dur jugar ací”. A més, ha confirmat que Baraja dona molta importància al factor Mestalla, ja que “el missatge de l’entrenador és que Mestalla és clau per eixir d’aquesta situació”.

El lateral ha revelat que la clau de la reacció del València ha sigut la millora defensiva: “Estem molt millor en defensa, quan no encaixem gols és pel treball de tots, no sols per la línia defensiva. És un treball de l’equip. L’altre dia l’Osasuna no va arribar a la nostra porteria”.

Sense por al Metropolitano

Gayà també ha parlat sobre quines seran les claus perquè el València puga treure un bon resultat de la visita al Cívitas Metropolitano d’aquest dissabte, estadi en què el València no ha guanyat mai. El lateral espera un “partit molt dur”, en el que els jugadors del València “han d’estar molt preparats psicològicament”.

No obstant, el capità afirma que l’equip viatja a Madrid amb confiança, amb la mentalitat de no encaixar gols i d’aprofitar les ocasions que es presenten. Gayà considera que al Metropolitano hi haurà que ser “molt competitius”, però afirma que ho seran, i a més, avisa a l’Atleti: “No tenim por a ningú”.