ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gayà presumeix de valencianisme quan es filtra l’acord de Ferran amb el City

Per Pablo Marquez · 30 Juliol, 2020

El fixatge de Ferran Torres pel Manchester City no ha agradat al valencianisme per dues raons. En primer lloc, perquè l’aficionat valencianista considera que el club ha negociat malament la venda del migcampista de Foios. I segon, perquè la marxa d’un jugador format en l’Acadèmia del València sempre dol més que l’eixida d’un jugador que s’ha fixat prèviament.

El dia que s’ha filtrat l’acord total entre el Mancherster City i el València CF, José Lluís Gayà ha publicat una imatge al seu Instagram on apareixia a la ciutat esportiva de Paterna amb els colors del club. A més, va acompanyar la publicació amb els emojis d’una pilota de futbol i una rata penada.

Molts aficionats del València han interpretat el missatge de Gayà com una indirecta a Ferran Torres per no estar disposat a renovar amb el club de la seua vida. A més, cal recordar que Ferran ja va pressionar al València per a tindre fitxa del primer equip quan era juvenil. Si el club no haguera renovat a Ferran en eixa ocasió, el migcampista de Foios s’hauria anat a un altre club.

GAYÀ, UN VALENCIANISTA DES DE XIQUET

José Lluís Gayà és el valencianisme expressat en el camp. El sentiment del lateral de Pedreguer és el mateix que el de tota l’afició. Amb el missatge d’Instagram, potser recrimine a Ferran anar-se’n de primer moment del club que li ha donat l’oportunitat de ser futbolista.

Gayà va estar en una situació pareguda a la de Ferran Torres. Després de la seua primera temporada amb Nuno, en la qual el lateral de Pedreguer va estar a un nivell espectacular, el Reial Madrid es va interessar per ell. De fet, l’equip blanc va apostar fort per Gayà, però finalment, el defensor valencianista va decidir continuar en el València.

Ara mateix, Gayà és un dels capitans del València. La seua implicació amb l’equip és total i ha crescut com a futbolista fins a convertir-se en uns dels millors laterals de la lliga. Internacional absolut amb la selecció espanyola de Lluís Enrique.

Tot fa indicar que tindrem a José Gayà molts anys més defensant la banda esquerra de Mestalla. A més, el President del València, Anil Murthy, ja va indicar que volia que Gayà i Carlos Soler foren els pilars fonamentals del seu projecte.