DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Gayà: “Per a mi el futbol sense gent no té sentit”

Per Josep Prats · 08 Juny, 2020

Gayà ja presenta les seues ganes de tornar al verd. Després de moltes setmanes sense futbol, esta setmana torna La Liga i tant ell com els seus companys, ja tenen la mirada posada al derbi del pròxim divendres. En unes declaracions a VCF Média, ha presentat els objectius de l’equip per als onze partits restants.

“Després de tant de temps ho estem esperant amb molta il·lusió, amb moltes ganes, segur que anem a fer un gran partit, encara que no va a ser fácil després de tant de temps sense jugar, però va a ser difícil per als dos. Per tant, intentar el millor possible i que millor preparat estiga. esperem que sigam nosaltres els que s’emportem el partit”.

“Portem ja temps entrenant, encara que competint com un partit no, eixa és la realitat, encara que hagem jugat entre nosaltres, no és el mateix que enfrontar-se a un partit de lliga, de màxima competició davant un gran rival com és el Llevant, el qual ens va a posar les coses molt difícils, per això els primers partits crec que tindran avantatge els equips que millor arriben. Hem fet un gran treball a la fase que estaguérem a casa de forma individual, com ara amb l’equip, crec que estem fent un bon treball i esperem estar el millor possible”.

“Van a ser emocions un poc estranyes. Els derbis es viuen de forma especial també per a la gent, ells també ho viuen de manera diferent i va a ser estrany, és la realitat, però hem d’adaptar-nos, no ens queda altra. Esperem que tot es normalitze quan abans perquè la gent puga estar amb nosaltres, el futbol sense gent per a mi no té molt de sentit, però ara ens toca jugar així i és la forma que hem d’afrontar-ho”.

“Encara que siga sense públic, en casa hem de guanyar molts partits, és veritat que ens queden pocs, però hem d’intentar guanyar-los tots a Mestalla i fora també intentar-ho. Dels onze partits cal intentar guanyar els màxims possibles, deixar la porteria a zero, sobretot fora de casa perquè és un aspecte que veníem intentant millorar, i és el que hem de seguir millorant. En esta aturada que hem tingut i amb la tornada dels entrenaments hem treballat també la línia defensiva i en estos onze partits cal intentar estar el millor possible per a guanyar els màxims partits”.

“Ara ve el bonic, que és quan es decidix tot. Queden onze partits, els quals han de ser onze finals, si volem entrar en Champions hem de guanyar molt, és la realitat. Encara que estem a quatre punts de la quarta plaça, hem d’anar partit a partit, encara que siga el tòpic, però és la realitat, hem d’afrontar-ho així, amb la màxima il·lusió i sabent de les dificultats que va a tindre tant de temps sense haver jugat. És normal sofrir en els primers partits i que ens coste, però ens va a costar a tots, per tant, hem d’adaptar-nos, sofrir i gaudir sofrint”.

“Hem d’enforcar-nos, queden pocs partits, però tenim un gran equip i bastant ampli, per tant, tots els jugadors va a ser importants en els onze partits que queden perquè anem a jugar molts partits en poc de temps i després d’estar tant de temps aturat va a ser difícil. Per tant, hem d’estar tots units, més junts que mai i segur que anem a estar preparats per a aconseguir l’objectiu”.

“L’equip en general ha tornat bé, encara que a la fi de la competició és diferent. Et trobes bé entrenant, però després arriba la competició i ahí és on has de rendir bé. Els esforços que faces al partit no van a ser els mateixos que a un entrenament, per tant, hem d’estar preparats i a la fi, l’única forma d’agafar ritme, més que entrenant, és jugant. Cal agafar ritme perquè anem a tindre poc de temps per a descansari personalment me trobe bé, amb eixa falta de ritme que tots tenim, però estem amb molta il·lusió d’afrontar estos partits que queden i de tornar a jugar, tots estem esperant ixa tornada amb moltes ganes, encara que siga sense públic i ho anem a donar tot per a guanyar el primer partit”.

“Ara es demostrarà l’equip que tenim, al final ens anem a posar a proba nosaltres mateix. Eixa és la realitat. Tenim una plantilla llarga, també ens està ajudant gent del filial, la qual està entrenant bé. Són onze partits en molt poc de temps i hem d’estar tots preparats, tots anem a tindre el nostre moment i el que cal fer és aprofitar-lo i donar el màxim per a aconseguir el nostre objectiu”.

“Al final, molts jugadors necessiten a la gent per a motivar-se més, però al final ens hem d’adaptar i va a ser diferent. Espere que tot pase quan abans, perquè el futbol sense gent als estadis, per a mi perd tot el sentit perquè juguem per a ells, és un espectacle, i el fet que no hi haja ningú va a ser estrany, va a ser difícil , però som professionals, ens hem d’adaptar a això i intentar rendir de la millor forma possible”.

“Tot projecte que siga per a intentar ajudar-nos, benvingut siga. Nosaltres hem d’intentar pensar que tota la gent, la qual està amb nosaltres ens està ajudant des de casa, i eixe suport el qual en moments clau els notàvem i podíem remuntar partits, o als últims minuts ens empentava a la victòria moltes vegades, ara no serà així, però hem d’intentar notar-ho des de casa. Al final animar a tota la gent que veja els partits des de casa que intenten viure els partits com si estagueren a Mestalla perquè al final volem viure-ho com si ells estagueren al camp”.