ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gayà parla de la lesió i de la seua absència a l’Eurocopa

Per Javi Richart · 24 Juny, 2024

José Luis Gayà li va donar una grata sorpresa als jugadors de l’Aleví A del València CF que es van proclamar campions de LaLiga FC Futures al torneig U12 que organitza LaLiga. El capità che va sorprendre als campions en la seua recepció després d’alçar-se amb el títol, i els xiquets van tindre l’oportunitat de formular-li preguntes. Així, el de Pedreguer va respondre sobre la seua lesió i el paper de capità. 

És la primera vegada que passe per quiròfan, i és complicat. He sigut esportista tants anys i són coses que passen. He aprés d’aquest moment que ha sigut molt dur per a mi, perquè ha estat la il·lusió de l’Eurocopa. Moltes vegades eixes lesions tan llargues et fan valorar moltes coses que abans no valoraves. Quan et diuen que vas a tornar més fort, t’ho diuen per alguna cosa. Vas a tindre temps per a recuperar-te bé, posar-te fort i aprendre”, va explicar Gayà.

Sobre la seua capitania, el lateral de Pedreguer també va donar una lliçó als joves jugadors: “Clar que és difícil ser capità. Arribes ací sent un xiquet com vosaltres, i no esperes arribar a ser capità del primer equip. És una responsabilitat major la que tens respecte als teus companys, perquè has de ser un exemple per a tots. El braçalet exigeix un compromís i una responsabilitat. El bon capità és el que és exemple”.

Gayà va patir un greu trencament muscular al recte femoral del quàdriceps de la seua cama esquerra. Una lesió que li va impedir estar a l’Eurocopa. El capità no ha deixat de treballar, tot i que els terminis de recuperació continuen sent els mateixos, i no s’espera que torne a jugar amb el València fins a setembre o octubre.