+  DECLARACIONS  

Gayà: “No podem tornar a eixir adormits fora de casa”

Per Pere Alapont · 29 Octubre, 2014

El lateral esquerrà del València José Luis Gayà ha comparegut davant els mitjans de comunicació després de l’entrenament d’aquest matí i ha parlat del pròxim partit de Lliga davant el Vila-real, entre altres assumptes. El jove de Pedreguer ha manifestat que l’equip no pot eixir adormit com en Corunya, perquè al Vila-real “li agrada tindre la pilota” i anirà a per totes.

“Hem de canviar la dinàmica dels partits de fora de casa”, ha apuntat Gayà, referint-se a encontres com els de Sant Sebastià i Corunya. El lateral, que està sent una de les revelacions de l’inici de campanya, ha assegurat que el conjunt de la Plana Baixa “eixirà a guanyar i serà un partit difícil i disputat”. “Nosaltres estem treballant molt bé i tenim moltes ganes d’aconseguir els 3 punts”, ha declarat.

Al voltant d’una possible renovació de contracte, el jugador ha afirmat que està “aïllat” d’eixos temes. “Tinc contracte fins a 2018, només pense en treballar dia a dia i millorar”, ha manifestat.

Gayà també ha recordat la visita de Peter Lim al vestidor el passat dissabte i s’ha referit al nou propietari com a un home molt “proper i respectuós”.