ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gayà li declara amor incondicional al València: “Tornaria a renovar sense dubtar-ho”

Per Manel Rumbau · 25 Juliol, 2023

Ha sigut una temporada molt difícil per al valencianisme. S’han viscut moments tan difícils que, moltes vegades, han convidat a tirar la tovallola i esperar impotent al descens de l’equip a segona divisió. El capità del València ho sap molt bé. I és que per a ell, entre la sanció de quatre partits a principi de temporada per parlar dels àrbitres, la lesió a Qatar o l’angoixa per evitar el descens, es pot dir que ha sigut una de les temporades més difícils de la seua carrera esportiva. 

Així mateix, ha tornat a declarar amor incondicional al club de la seua vida en afirmar que tornaria a renovar amb el València tot i el succeït al llarg de la temporada. 

De tot açò, i més, ha parlat José Gayà amb el Diari As durant l’estada de l’equip a Sankt Gallen. Els moments difícils, com era d’esperar, han aclaparat gran part de l’entrevista al lateral de Pedreguer.

Sensacions després de la temporada

Respecte a tot el que ha viscut, el capità valencianista ha volgut destacar que “és l’any que més necessitava ressetejar. El cos i sobretot la ment em demanaven desconnectar el màxim. Només xiular l’àrbitre el final al camp del Betis, quan per fi havíem aconseguit salvar el València, vaig tenir una sensació d’alleujament tremenda”. 

Amor incondicional al València

En ser preguntat sobre si tornaria a renovar amb el club de Mestalla després d’aquesta temporada, el capità no ha dubtat a dir que “és clar que tornaria a renovar”. A més, ha sigut preguntat sobre si tant estima el València per a estar dispost a renovar, al que ha contestat amb un “clar que l’estime. Com no vaig a estimar-lo? Si és l’equip del que sóc des de ben xicotet. I tampoc no podem oblidar que fa dos anys estàvem jugant una final. El futbol sempre dóna una altra oportunitat. Ara la meua il·lusió és tornar el València a la zona on ha d’estar”, acabà.