Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gayà ja no és intransferible

Per Miguel Castells · 29 Abril, 2021

La situació financera del València és realment preocupant. Des de Singapur es llança el missatge que el més fort ja ha passat, però la realitat és que els comptes anuals no enganyen a ningú, i els deutes del conjunt blanquinegre són enormes. Així, segons Héctor Gómez per a Golsmedia, no hi ha cap jugador del València que siga intransferible.

Les grans vendes del València

Meriton vol recuperar els diners amb tres grans vendes: Cillessen, Guedes i Kang In. El València sap que són tres jugadors internacionals i amb molt bon cartell a Europa, tot i que la temporada del conjunt che no ha sigut el millor aparador este any, però és possible que amb estos tres jugadors no siga suficient.

Negociacions des d’una posició desfavorable

La resta d’equips és conscient que el València no travessa un bon moment, i és per això que el més probable és que els jugadors isquen per un valor inferior als que el correspon. Meriton no pot convèncer als jugadors ni amb un projecte esportiu seriós ni amb més diners, per tant les negociacions amb els equips europeus seran en desavantatge.

D’esta manera, el València no està en condicions d’escollir quins jugadors es quedaran i quins no. Peces fonamentals com Carlos Soler o José Luis Gayà també estan al mercat perquè el València no té una altra opció. Per Gayà ja han arribat ofertes importants, l’última d’elles de l’Atlètic de Madrid, un equip que ara mateix ofereix més possibilitats esportives.

Cap intransferible

Així, al València no hi ha cap jugador intransferible. Este estiu serà molt semblant a l’anterior, ja que les vendes de l’últim mercat no han arreglat els problemes econòmics del club. Els jugadors encara han de cobrar la segona part del salari i Peter Lim ha de cobrar-se 54 milions per part del club. Els comptes no ixen, qui potser sí que eixirà serà Gayà.