ACTUALITAT  

Gayà i Diego López parlen sobre el retorn de Vinicius a Mestalla

Per Blanquinegres · 28 Febrer, 2024

Vinicius Jr. i el Reial Madrid estaran de retorn aquest dissabte a Mestalla, nou mesos després dels insults racistes que va rebre el jugador brasiler per part d’alguns aficionats del València, desembocaren en una causa judicial que continua oberta i generaren un enorme impacte mediàtic.

De fet, la productora que prepara un documental sobre Vinicius per a Netflix havia triat el partit com un dels escenaris, però el València va vetar la seua acreditació en constatar que, atés que no té drets sobre el partit, la seua intenció era ‘vigilar’ la graderia durant tot el partit a la recerca de reaccions contra el brasiler.

Fonts judicials van confirmar a EFE que la causa en la qual figuren com investigats tres seguidors del València, encara té pendent unes últimes diligències. De fet, es té previst que en pocs dies la declaració d’alguns testimonis.

Diego López i Gayà parlen sobre Vinicius

Diego López i Gayà han atés els mitjans de comunicació este mateix matí, per a VCF Mèdia Ràdio i Movistar + respectivament. I en un partit de màxima tensió com el d’este dissabte, una de les preguntes obligades als jugadors és sobre el tema Vinicius.

Per part de Diego López, li van preguntar per tots els temes extraesportius que envolten al partit i va assenyalar que “és un tema que a la gent li agrada parlar. Jo vull que siga un partit especial i li l’atenció va fora de la gespa siga per als bombers i per a la gent que va ajudar dijous passat en la lluita contra l’incendi”

D’altra banda, Gayà ha explicat que sempre Mestalla ha respectat al rival, sempre. El viscut la temporada passada és una part molt minoritària, tres o quatre persones. Van ser molt poques i el club va actuar de la manera que havia d’actuar que era expulsant-los per sempre. Es va tractar d’una forma injusta a l’afició del València i des que jo estic ací sempre ha sigut exemplar”