ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gayà i Cillessen tornen a Paterna

Per Pablo Marquez · 09 Septembre, 2020

El València ja treballa amb la mirada posada en el partit del diumenge davant el Llevant. L’equip de Javi Gracia entrena amb intensitat per a intentar aconseguir els primers tres punts de la temporada. L’entrenament del dia de hui ha tingut algunes novetats.

En primer lloc, els internacionals José Gayà i Jasper Cillessen han tornat a València, després de jugar amb les seues respectives seleccions. Gayà segur que serà titular davant el Llevant. Pel que respecta a Cillessen, pareix que Javi Gracia encara no ha pres una decisió sobre qui serà el porter titular.

Esta tarde arribaran el portugués, Gonçalo Guedes, i el danés, Daniel Wass. Els dos jugadors han disputat els seus compromisos internacionals corresponents. Amb l’eixida de Piccini, Daniel Wass postula com el lateral dret titular si el club decideix no fitxar a ningú. En el cas de Guedes, el migcampista portugués és conscient que ha de fer un pas endavant i tornar al nivell de 2017, on va ser la revelació de la Lliga Santander.

D’altra banda, el canterà Toni Lato ha tornat als entrenaments, una vegada ja ha superat la seua lesió. En un principi, Lato es quedarà en el València i serà el suplent de José Gayà, ja que el de Pedreguer és titular indiscutible.

Per últim, el davanter francés, alevins Gameiro, continua lesionat. El davanter està treballant per a poder reincorporar-se als entrenaments tan prompte com puga. Javi Gracia compta amb ell i Gameiro vol quedar-se.