ACTUALITAT  

Gayà és un fix per a Luís Enrique

Per Pablo Marquez · 02 Octubre, 2020

El seleccionador espanyol, Luís Enrique, ha fet oficial la llista de convocats per als compromisos internacionals de la Selecció Espanyola per al següent atur de seleccions.

Cal destacar la presència de José Gayà com a únic jugador del València en la llista d’internacionals. El lateral de Pedreguer és un jugador fix per a Luís Enrique i haurà de guanyar-se la titularitat amb el lateral del Tottenham, Sergio Reguilón.

També s’ha de destacar la convocatòria de Rodrigo Moreno. El davanter del Leeds United també va amb continuïtat amb la selecció i sempre era un dels jugadors del València que entraven en la llista.

Un altre exvalencianista que també ha entrat en la llista ha sigut Ferran Torres. El migcampista de Foios ja va anar convocat el mes passat on va aconseguir marcar un gol. El jugador del Manchester City repetirà convocatòria amb Espanya.

Per últim, Dani Parejo s’ha tornat a quedar fora de la llista. El nou migcampista del Vila-real no ha començat bé la temporada i haurà d’esperar al pròxim atur per a veure si és convocat per Luís Enrique.