La millor informació del ValènciaCF en valencià

Gayà es queda a la banqueta després de l’1-4 i Soler li dona ànims
,

Gayà es queda a la banqueta després de l’1-4 i Soler li dona ànims

COMPARTIR

El València va sofrir ahir una derrota dolorosa a Mestalla. L’equip de Bordalás arribava decidit a acabar amb la mala dinàmica de resultats i continuar confiant en classificar a Europa via Lliga, però el colp de realitat va ser fort quan es xiulà el final i el marcador era d’1 a 4. El club che sumava el sèptim partit consecutiu sense guanyar a la competició domèstica i dos punts dels últims 21.

Gayà i Soler

Esta situació deixà una de les imatges de la jornada, i per al València del campionat. El capità, José Luis Gayà, es quedà mig minut a soles a la banqueta de Mestalla, sense companyia, plantejant-se com el club ha arribat fins ací. Als 30 segons apareixia Soler per a donar ànims al jugador de Pedreguer. Ells dos són els líders dins i fora del camp del València, i també els dos futbolistes que tenen pendent la seua renovació.

La zona Meriton

El València ja s’ha instal·lat a la zona Meriton, que diria Montalt. Està entre el 8 i el 12 i Bordalás ja avisà ahir que per a Europa via Lliga no dona. L’entrenador alacantí llançà un missatge perillós, i és que cal sumar els 40 punts el més prompte possible i per a acabar la temporada tranquil·lament, sense objectius ambiciosos, simplement es demana no sofrir més del compte.