ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gayà es mostra molt contundent sobre el cas Vinicius

Per Blanquinegres · 01 Març, 2024

José Luís Gayà, capità del València C.F, s’ha mostrat molt contundent en els micròfons de la Cadena COPE referent als fets ocorreguts al València – Reial Madrid de l’any passat. El de Pedreguer ha defensat a l’afició valencianista i ha parlat bé de com va reaccionar el club en el cas dels pocs aficionats que si que van realitzar càntics racistes.

“En el vestuari sols hem parlat de l’esportiu i hem d’estar centrats en el que passe dins del terreny de joc”, va afirmar Gayà en referència a l’ambient que es pot viure a Mestalla davant el retorn de Vinicius després de la polèmica de la temporada passada. I va agregar: “No hem de parar atenció a la resta de coses”.

El capità del conjunt ‘ché’, al mateix temps, va voler enviar un missatge a la seua afició. “Ha d’animar i apretar al màxim, sempre des del respecte cap al rival. El club va actuar de la forma correcta i contundentment, expulsant del camp als tres que van realitzar eixos càntics. I va afegir: “Tractarem de fer el nostre partit i intentarem que Vinicius no puga desplegar el seu futbol”.

Diferents periodistes li van recordar al futbolista del València la seua sanció per unes declaracions sobre els àrbitres i va admetre sentir-se “frustrat”.

“Vaig sentir molta frustració i ràbia. No vaig faltar el respecte, ni vaig insultar a ningú per a rebre una sanció de quatre partits. Vaig dir en roda de premsa que s’havia sigut molt injust amb mi i ho estem veient cada cap de setmana“, va comentar. El lateral esquerre també va donar el seu punt de vista sobre els vídeos de Reial Madrid TV contra els àrbitres. “No he vist els vídeos i no tinc ganes“, va dir per a concloure la seua intervenció en El Partidazo de COPE.