ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gayà entrenarà el dimarts a les ordres de Gattuso

Per Alex Alfaro · 25 Novembre, 2022

Gayà començarà els entrenaments amb la resta del grup el pròxim dimarts. Gennaro Gattuso li va donar tres dies de vacances extra al lateral esquerre de Pedreguer i per tant la setmana que ve ja veurem a l’internacional amb la selecció espanyola.

Cal recordar que el dissabte comencen els entrenaments per al València després d’estes xicotetes vacances. Els jugadors estan convocats a partir de les 15.30 en una hora una mica estranya.

Els jugadors hauran de posar-se a la feina després que la majoria dels membres de la primera plantilla decidirà passar dies molt lluny de València: Dubai, París, Maldives van ser alguns dels destins triats pels futbolistes del València.

Gayà entrena en casa

Gayà es troba preparant ja els últims detalls abans de la seua tornada als terrenys de joc de la Ciutat Esportiva de Paterna. Després de la seua eixida de la concentració de la selecció espanyola a Doha, el futbolista va tornar a València dolgut però amb la mentalitat posada en el partit enfront del Vila-real en el qual podrà estar el lateral de Pedreguer. El lateral esquerre ha publicat una fotografia en un gimnàs privat, segurament el de casa, amb un treball de rehabilitació per al seu turmell. Cal recordar que el futbolista caminava perfectament en la seua tornada a la ciutat de València i podria haver arribat perfectament al partit enfront d’Alemanya.