Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gayà entrena amb total normalitat amb el grup

Per Pablo Marquez · 30 Novembre, 2022

La plantilla del València va tornar el passat dissabte als entrenaments en la Ciutat Esportiva de Paterna. Els jugadors van disfrutar d’uns dies de vacances, però ja estan a les ordres de Gennaro Gattuso per a preparar la tornada de la temporada. Cal recordar que el València tornarà a jugar en la Lliga Santander el trenta-un de desembre, davant el Vila-real.

Gayà entrena amb normalitat

La bona notícia és que José Gayà ja està plenament recuperat de la seua lesió i no tindrà cap problema quan torne la lliga per a estar al 100%. El lateral de Pedreguer ha completat la sessió amb la resta del grup i ja és un més a les ordres de Gattuso.

Foulquier i Diakhaby

Els dos jugadors que no han pogut participar en la sessió programada per Gennaro Gatttuso i el seu cos tècnic han sigut Diakhaby i Foulquier.  El central francés encara està recuperant-se de la seua lesió muscular i tant ell com el cos tècnic no volen assumir cap risc.

D’altra banda, Dimitri Foulquier ha entrenat en el gimnàs a causa d’unes molèsties musculars. Com encara queda un mes per a la tornada de la competició, no volen forçar a cap jugador i no entrenaran amb el grup si no estan al 100%. D’esta manera, Gattuso busca no tindre cap jugador lesionat quan comence la lliga.