ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gayà entra en el ‘top 20’ de jugadors amb més partits al València

Per Sergio Botella · 04 Septembre, 2023

Jose Luis Gayà continua augmentant la seua llegenda al València CF. Amb la disputa del partit davant l’Alabés, ha complit 330 partits amb la camiseta del club de la seua vida, la qual cosa li situa com el 19é jugador amb més partits en la història del València superant a Paco Camarasa. El següent jugador en la llista és Vicente Rodríguez, que es troba 10 partits per damunt del capità del València.

Als seus 28 anys, el de Pedreguer ja pot dir que forma part d’aquest selecte grup de jugadors amb més partits en la història del club i és el segon jugador més jove a arribar a aquesta xifra sent sol superat per Fernando Gómez. A més, és el 15é jugador amb més partits amb el club ché en Primera Divisió amb 268.

El lateral, renovat fins a 2027, segueix en camí de complir el seu somni i convertir-se en el jugador amb més partits en la història de l’entitat valencianista. Lamentablement, amb Meriton mai se sap, però la voluntat del jugador és clara: quedar-se tota la vida al València CF.

D’altra banda, Gayà va rebre aquesta setmana la bona notícia que torna a ser convocat amb Espanya. Luis de la Fuente torna a comptar amb el capità valencianista després de no comptar amb ell en la passada Final Four de la UEFA Nations League. El seu gran rendiment ho fa convertir-se en un fix en el seu club i en la selecció.