ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gayà, el segon lateral esquerre més valuós de LaLiga

Per Joan Marc García · 28 Desembre, 2023

La reconeguda plataforma de valoració de futbolistes, Transfermarkt, ha revelat recentment la llista actualitzada dels laterals esquerres més valuosos a LaLiga, on el capità del València es situa com el segon lateral esquerre amb més valor al mercat, amb una estimació de 30 milions d’euros.

Aquesta classificació, encapçalada per Balde, del FC Barcelona, amb una valoració de 50 milions d’euros, destaca el reconeixement al talent i la capacitat de Gayà al terreny de joc. El de Pedreguer s’ha consolidat com un actiu crucial al seu equip, demostrant consistència i habilitats tant en defensa com en atac que el posicionen com un dels més cobejats en la seua posició.

La llista dels laterals esquerres més valuosos a LaLiga continua amb Miguel Gutiérrez i Mendy, tots dos amb una valoració de 20 milions d’euros, seguits de prop per Tierney de la Reial Societat amb 18 milions d’euros. Reinildo està en sisè lloc amb 16 milions d’euros, seguit per Fran García amb 15 milions d’euros.

El top 10 el completen Alfonso Pedraza amb 12 milions d’euros, Miranda amb 9 milions d’euros i Manu Sánchez amb 8 milions d’euros.