+  ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gayà dubte per al diumenge

Per Blanquinegres · 27 Septembre, 2014

El lateral de Pedreguer podria causar baixa per al pròxim partit a l’onze de Nuno, segons van apuntar anit a Esports97-Nit. Els dubtes aparegueren ahir, després que el dolor no remetera per un colp que el valencià va patir dijous al fer el 2-0. 

 

Josep Lluís Gayà podria caure de l’onze de Nuno per un colp que es va produir el dijous davant el Còrdova al fer el segon gol de la nit. Va ser atès per els servicis mèdics del València i va poder continuar fins que Nuno el va traure per a que el jove de 20 anys rebera l’ovació de Mestalla.

A la sessió preparada ahir de recuperació, Gayà va tindre doble sessió, ja que del colp patit el dijous, ahir va alçar-se amb molt més de dolor. Este fet va encendre les alarmes al vestidor blanquinegre. El colp es va produir a l’esquena, més concret, la zona lumbar.

L’última decisió, per a vore si forma part de la expedició que ha de viatjar a Sant Sebastià o no, es prendrà hui a l’última prova que Nuno farà abans de donar a conèixer la seua convocatòria per a la 6a jornada de Lliga. Si finalment, Gayà no millora de les seues molèsties, Orban ocuparia el lateral esquerre per mesurar-se davant la Reial Societat i així continuar oxigenant el grup blanquinegre.