ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

José Luis Gayà comença la seua recuperació per a tornar als terrenys de joc a l’octubre

Per Mauro Pérez · 29 Maig, 2024

Des de Turku, Finlàndia, a quasi 4000 quilòmetres de València, José Luis Gayà ha iniciat l’ardu procés de recuperació després de la seua recent cirurgia. El capità del València CF es va sotmetre a una operació el dimarts per a reparar una lesió en el múscul recte femoral del cuádriceps de la seua cama esquerra. El reconegut especialista Lasse Lempainen, qui pertany també a l’equip mèdic de Ripoll i De Prado, va ser l’encarregat de realitzar la intervenció.

Lempainen,ha confirmat que Gayà estarà fora de joc entre quatre i quatre mesos i mig. En el millor dels casos, el defensor del València CF espera perdre’s només el primer mes i mig de la competició de la pròxima temporada. No obstant això, la recuperació serà monitorada acuradament, i els terminis exactes es determinaran a mesura que avance la seua rehabilitació.

Amb l’operació ja realitzada i reeixida, l’enfocament es trasllada ara a la rehabilitació. Gayà començarà com més prompte millor amb l’objectiu de tornar als terrenys de joc a l’octubre, encara que octubre puga semblar llunyà. El compte arrere ha començat, i tant el jugador com el cos tècnic del València estan compromesos a assegurar que la seua recuperació siga el més eficient i completa possible.