Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gattuso telefona a Saúl Ñíguez per a que vinga al València CF

Per Blanquinegres · 18 Gener, 2023

Gennaro Gattuso cada dia més actua com team manager en el sentit que és l’encarregat, en la majoria de les ocasions, de cridar als jugadors per a convéncer-los que fitxen pel València. Segons va informar durant la nit d’ahir el programa de ràdio 90 minuts, el tècnic italià es va posar en contacte amb el futbolista de l’Atlètic de Madrid per a consultar-li si jugaria a Mestalla i conéixer quines serien les condicions perquè es duguera a terme el moviment. Tot això abans de dur a terme una consulta formal mitjançant la figura de Miguel Ángel Gil Marín.

A pesar que a Saúl no li semblaria malament jugar la segona part de la competició a Mestalla, en cap cas valorava perdonar un cèntim dels 7 milions d’euros nets que ara mateix cobra en el Wanda Metropolitano, una xifra que no fa falta dir que seria impensable al València.

Amb esta situació, l’arribada de Saúl està absolutament descartada a Mestalla. El València només pot optar a una cessió pagant un percentatge de la fitxa anual del jugador.

Si bé és cert, Saúl és un dels descartes habituals en cadascuna de les convocatòries de Simeone. No obstant això, si no hi ha canvi de rumb significatiu, sembla ser que Saúl no tornarà a la seua terra.

El València segueix la pista d’un migcampista important, però des del club consideren que és una operació que tot indica que no es donarà fins a ben entrat l’última setmana del mes de gener. De moment, el València es troba a Gijón sense cap dels dos fitxatges que han d’arribar en el mercat d’hivern.